Skip to content

Over ons

Wij zijn Selina en Danny, eigenaren van Trelò, en wij willen jullie graag vertellen hoe het idee voor Trelò is ontstaan.

Het idee om een exclusieve schoenen- en hoedenwinkel te beginnen is enerzijds ontstaan uit de wens om zelfstandig te ondernemen, anderzijds om een passie te bevredigen, namelijk een grote liefde voor exclusieve schoenen en hoeden.

De wens om voor onszelf te beginnen is lange tijd geleden ontstaan. De gedachte ‘behandel de mens zoals jezelf behandeld wilt worden’ bleek voor ons uiteindelijk het beste uitvoerbaar vanuit een eigen onderneming. De doelgroep is mannen(en sinds het najaar van 2019 ook dames!) van de leeftijd 18 jaar tot en met 99 jaar die eigenzinnig, creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend zijn. Alkmaar heeft meerdere winkels met als basis de luxe heren- en damesschoen. Echter niet in deze vorm. Samen zullen wij onze klanten voor de volle 100% welkom heten, adviseren en van de juiste nazorg voorzien.

Wat betekent Trelò eigenlijk? De naam is ontleend aan onze grote voorliefde voor Griekenland. In het Grieks betekent Trelò letterlijk ‘gekke’. Gekke schoenen, door het gebruik van aparte, originele kleuren en exclusieve materialen. Ook de gadgets hebben ‘iets geks’. Wij hebben in ons assortiment onder andere vrolijke sokken van Effio, aparte gebreide stropdassen en houten en gebreide strikken. Sinds 2016 zijn wij ook leverancier van petten en hoeden. Merken als Hatland, Stetson, Borsalino, Bailey, Brixton, Kangol en Panizza zijn inmiddels vaste kernwaarden binnen ons concept. Kom gerust eens kijken aan de Huigbrouwerstraat nr. 6 te Alkmaar. Vanaf 15 augustus 2015 zijn de deuren van Trelò geopend en heten we iedereen van harte welkom!

Tot snel, Selina en Danny

Sale!

De hele maand januari krijg je op het volledige assortiment van Melik Shoes en H32 maar liefst 25% korting! Wees er snel bij, want op=op!!