Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Trelò Shoes

een schoenenwinkel voor de moderne man. Met als basis een gedurfd en onderscheidend assortiment schoeisel.

In het hart van de oude binnenstad van Alkmaar is deze bijzondere winkel gelegen. Naast unieke schoenen vind je hier bijpassende leren riemen, vrolijke sokken, stropdassen en houten en gebreide strikken

Wat onze klanten zeggen

Men moet geen oude schoenen wegdoen voor men nieuwe heeft.
Aart Veter
Je moet weten waar de schoen wringt
S.Hak
De drager kan het beste zeggen waar de schoen wringt
S.Hoes
Schoenmaker, blijf bij je leest
Apelles
 
 

er zitten geen producten in je mandje

Bestellen

Wil je iets bestellen in onze web shop? Dat doen wij bijna altijd voor niets, wij hanteren namelijk géén bezorgkosten als je bestelling hoger is dan € 60.00. Kom je met het bestelbedrag onder dat bedrag dan betaal je slechts € 3.99.

Zodra je iets besteld en betaald hebt dan ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om jouw bestelling te verzamelen en op te sturen.

Mochten de door jouw bestelde schoenen toch niet helemaal passen, dan kunnen deze terug gestuurd worden. Let wel, de kosten van het retourneren zijn voor jouw rekening. Ook geldt de regel dat wij geen afgeprijsde artikelen retour nemen.

“Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retouren van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@treloshoes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Namens ons veel plezier gewenst met je Trelò aankopen!