Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Trelò Shoes

een schoenenwinkel voor de moderne man. Met als basis een gedurfd en onderscheidend assortiment schoeisel.

In het hart van de oude binnenstad van Alkmaar is deze bijzondere winkel gelegen. Naast unieke schoenen vind je hier bijpassende leren riemen, vrolijke sokken, stropdassen en houten en gebreide strikken

Wat onze klanten zeggen

Men moet geen oude schoenen wegdoen voor men nieuwe heeft.
Aart Veter
Je moet weten waar de schoen wringt
S.Hak
De drager kan het beste zeggen waar de schoen wringt
S.Hoes
Schoenmaker, blijf bij je leest
Apelles
 
 

er zitten geen producten in je mandje

Over Trelo

Wij zijn Selina en Danny, eigenaren van Trelò, en wij willen jullie graag vertellen hoe het idee voor Trelò is ontstaan.

Het idee om een exclusieve schoenenwinkel te beginnen is enerzijds ontstaan uit de wens om zelfstandig te ondernemen, anderzijds om een passie te bevredigen, namelijk een grote liefde voor exclusieve schoenen.


De wens om voor onszelf te beginnen is lange tijd geleden ontstaan. De gedachte ‘behandel de mens zoals jezelf behandeld wilt worden’ bleek voor ons uiteindelijk het beste uitvoerbaar vanuit een eigen onderneming. De doelgroep is mannen(en sinds het najaar van 2019 ook dames!) van de leeftijd 18 jaar tot en met 99 jaar die eigenzinnig, creatief, ruimdenkend en vooruitstrevend zijn. Alkmaar heeft meerdere winkels met als basis de luxe heren- en damesschoen. Echter niet in deze vorm. Samen zullen wij onze klanten voor de volle 100% welkom heten, adviseren en van de juiste nazorg voorzien.

Wat betekent eigenlijk Trelò? De naam is ontleend uit onze grote voorliefde voor Griekenland. In het Grieks betekent Trelò letterlijk ‘gekke’. Gekke schoenen, door het gebruik van aparte, originele kleuren en exclusieve materialen. Ook de gadgets hebben ‘iets geks’. Wij hebben in ons assortiment onder andere vrolijke sokken, aparte gebreide stropdassen en houten en gebreide strikken. Sinds 2016 zijn wij ook leverancier van petten en hoeden. Merken als Panizza, Robinson en Stetson zijn inmiddels vaste kernwaarden binnen ons concept. Kom gerust eens kijken aan de Huigbrouwerstraat nr. 6 te Alkmaar. Vanaf 15 augustus 2015 zijn de deuren van Trelò geopend en heten we iedereen van harte welkom!

Tot snel, Selina en Danny